Zele

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Zele

 

Nieuws

December 29, 2019

Hoera, kom klinken op het nieuwe jaar met de KSA! Ouders, sympathisanten en uiteraard ook de leden zijn van harte welkom voor een drankje en een gezellige babbel na de activiteit van 4 september. Groeten van de leidingsploeg!

December 24, 2019

Beste ouders en leden,

op zaterdag 28 december is het geen werking.

Namens de hele leidingsploeg wensen we jullie alvast een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!

November 17, 2019

Beste ouders van de +8'ers

Vrijdag 22 november verwachten we jullie kids om 19:30 op het ksa-plein. Ze moeten thuis al gegeten hebben en dik gekleed zijn voor de avondactiviteit. Zaterdag gaan we ’s middags een activiteit doen op geheime locatie dus vragen we een bijdrage van 15 euro en als je bereid bent om te komen halen om 16 uur, mag je dat vermelden in het bericht. Gelieve in te schrijven voor dinsdag 19 november door een...

Please reload

 

Over

Onze werking is (bijna) elke zaterdagnamiddag actief, van 13u30 tot en met 17u00 tijdens het zomeruur, en van 13u30 tot en met 16u30 tijdens winteruur. Via deze website vinden jullie info over onze opkomende evenementen, alsook de maandelijkse kwamkwammers waarin de activiteiten vermeldt staan. Ook de contactgegevens van de leidingsploeg zijn te raadplegen op de pagina "Leidingsploeg".

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now